CONSELLS

               

Tardor-hivern

Primavera Estiu            

Fer una dieta sana i equilibrada ens ajudarà a trobar-nos millor. Tenim tot tipus d'alimentació natural, alimentació biològica, integral, sense gluten, plantes medicinals, productes dietetics i productes energètics per a esportistes.

Consulteu-nos sense compromís.

Petits consells per a l’hivern

L’hivern és una època de moltes baixades de temperatura. El nostre cos se’n ressent, encara que nosaltres no ho apreciem. Cal cuidar-nos per poder prevenir possibles refredats. Per a prevenir-los podem prendre productes reforçants, tal com són: la Gelea Reial (de la qual n’hi de diferents classes i de la màxima qualitat), l’Equinàcia que estimula les nostres defenses, el Pròpolis que ens protegeix i, com a novetat que fa poc temps que ha sortit al mercat, el Shitake, un bolet que prové del Japó i que té unes qualitats molt bones per a les defenses del nostre organisme.

Tant el Pròpolis, l’Equinàcia com el Shitake, els podem trobar en diferents formats (ampolletes, comprimits i extractes).

En cas de tenir el nas tapat tenim esprais que s’utilitzen per les foses nasals i són molt efectius per eliminar la mucositat.

Una de les últimes novetats és un ungüent per els refredats que ajuda a millorar la respiració i a disminuir la tos provocada pels ambients secs.

Fer bafs amb herbes pel refredat també ajuda a la descongestió nasal. S’aconsella fer-ho al vespre perquè l’efecte és molt més eficaç i, en tot cas, es pot fer durant el dia, però en previsions de no sortir de casa durant una hora i mitja aproximadament.(Torna)

 

 

 

 

Petits consells per a la primavera

A la primavera, la floració de les plantes, fan que hi hagin processos al·lèrgics. De processos al·lèrgics n’hi ha de diferents orígens com poden ser: els àcars de la pols, les gramínies... entre d’altres. Cal cuidar-se i prevenir-ho, disposem d’antihistamínics naturals que són molt eficaços per aquesta estació de l’any.

També podem començar a preparar la nostra silueta de cara a l’estiu per posar-nos guapes i guapos. Recomanem seguir una dieta equilibrada, fer exercici però també amb l’ajuda de complements que us poden ajudar a perdre pes.

Disposem d’exfoliants i cremes biològiques per reduir la cel·lulitis. Vine i t’ho ensenyarem.

Per als estudiants, si us fa falta una ajuda de cara als exàmens, tenim tota una amplia gamma de productes. Entre d’altres el Ginkgo Biloba una planta provinent de la Xina i que dóna molts bons resultats. (Torna)

 

 

 

 

Petits consells per a l'estiu

Cal preparar-nos també per a l'estació estival, com a novetat us podem presentar la nova gamma de productes de nutricosmètica. Aquests productes han sorgit arran de tenir una efectivitat més ràpida i amb resultats visibles. N’hi ha pels cabells, contra l'entienvelliment, per la pell, pel sol i per nodrir les cèl·lules des de l’interior.

També hem de cuidar-nos la pell per fora, i recomanem fer-ho amb sabons de civada, àloe vera i rosa mosqueta, entre altres, que ens ajudaran a tenir una pell sana, lluminosa i molt bonica.

Tenim desodorants fets amb “Piedra de Alumbre”, d’arbre del té i altres que porten salvia.

De cremes solars en tenim de biològiques i amb factors de protecció que van des del núm. 6 fins al 60.(Torna)

 

 

 

Cuida't, el teu cos t'ho agrairà.


Hit Counter
Hit Counter